Apollo

Cégnév: Apollo
Cím: Baktai u. 45.
Város: Eger
Ország: Magyar
Fax:
Phone: 06-36-320-208
E-mail:
Www: www.halley.hu

Szárnyak:

C-15D

C-15D Új fejlesztésu, nagy sebességtartományú szárny, jól turi a turbulenciát, könnyű a kormányzása. Évek alatt sok finomításon esett át, mostanára a teljesítménye mellett kiválóan kezelhető. Repüléséhez min. 50 óra repülési tapasztalat szükséges.

C-15D Szexy

C-15D Szexy Ez a legújabb fejlesztésu szárny. Gyakorlottabb pilótáknak ajánljuk. Nagyon jól turi a turbulenciát, könnyű vezetni. -220 mm a negatív V állása! Ennek ellenére nagyon stabil. Lassúrepülési tulajdonságai nagyon jók és nagy a sebességtartománya.

C-15TN

C-15TN Kezesbáránynak hívjuk, vezetési stílusa megegyezik a CXMD és C-17 szárnyakéval, csak gyorsabb.

C-17

C-17 Kiváló gyakorló és hobby gép. Kezdők és kevés óraszámot repült pilóták is jól boldogulnak vele. A Balatoni utasrepültetők kedvenc szárnya.

CXMD

CXMD Klasszikus oktató és gyakorló gép. Mindenki megtanul vele repülni.


Apollo
  C-15DC-15D SzexyC-15TNC-17CXMD
Szárnyfelület m2 151514.51717.5
Fesztávolság m 10109.21010
Orrszög, °
Oldalviszony
Max. sebesség, km/h 146140130115100
Min. sebesség, km/h (max.terheléssel) 146140130115100
Utazósebesség, km/h 70-10070-10070-10070-9060-80
Terhelhetőség, G
Max. felszállósúly, kg
Szárny tömege, kg 5555555555

Trájkok:

Jet Star

Jet Star A trike nagyszilárdságú alumínium ötvözetből készült vázra épül, teljesen áramvonalas burkolattal van ellátva. Opcióként rendelheto rá: oktatáshoz oktatópedál, vontatórendszer, mentőernyő, szélvédő, mindhárom kerékre hidraulikus tárcsafék, porlasztó futés, első kerék réstakarás. Az automata biztonsági öv, a csomagtartó rekesz, az orrfutó dobfék alapfelszereltség.Áttételek: B; C; E

Légcsavarok: kétágú fa vagy 3-4-5-6 ágú muanyag, üvegszálas vagy szénszálas légcsavarok. Földön és/vagy levegoben állítható illetve fix légcsavarral szerelve.

Opcióként rendelheto muszerek. üzemanyagszint jelző, magasságméro, variométer, sebességmero, iránytu, interkom rendszer, VHF rádió, digitális muszerfal és minden motorellenörzo muszer.

A Jet Star trikét fel lehet szerelni minden Apollo típusú szárnnyal (C15D, C15TN, C-15D Szexy, C-17, CXMD, és sok más egyéb típusú szárnnyal is. Hosszú tavú repülésekre kiválóan alkalmas az opcióként rendelheto 55 literes üzemanyag tankkal, vagy a normál 45 literessel is. A pilota és az utas ülese is nagyon kényelmes. Könnyu a beszállas és nagy a hely van a piloták lábainak. A gép a következő országokban rendelkezik típusalkalmassagi bizonyitvánnyal: Magyarország, Svédország, Horvátország, Szlovénia, Ausztria, Szlovákia, Jugoslávia, Görögország, Spanyolország, Franciaország, Norvégia.

Delta Jet

Delta Jet A trike nagyszilárdságú alumínium ötvözetbol készült vázra épül, teljesen áramvonalas burkolattal van ellátva A motor is teljesen burkolt. A fofutók szabadonhordó rugólap rendszeruek. Opcióként rendelheto rá: oktatáshoz oktatópedál, vontatórendszer, mentoernyő, szélvédő, mindhárom kerékre hidraulikus tárcsafék, porlasztó futés, első kerék réstakarás. Az automata biztonsági öv, a csomagtartó rekesz, az orrfutó dobfék alapfelszereltség.

Motor: Rotax 582; Rotax 912; Rotax 912S

Opcióként rendelheto muszerek. üzemanyagszint jelző, magasságméro, variométer, sebességmero, iránytu, interkom rendszer, VHF rádió, digitális muszerfal és minden motorellenörzo muszer.

Áttételek: B; C; E

Légcsavarok: két agú fa vagy 3-4-5-6 ágú muanyag, üvegszálas vagy szénszálas légcsavarok. Földön és/vagy levegoben állítható illetve fix légcsavarral szerelve.

A Delta Jet trikét fel lehet szerelni minden Apollo típusú szárnnyal (C15D, C15TN, C-15D Szexy C-17, CXMD,) és sok más egyéb típusú szárnnyal is. Hosszú távú repülésekre kiválóan alkalmas az 50 literes üzemanyagtankkal. A pilóta és az utas ülése is nagyon kényelmes. Könnyu a beszállás és nagy hely van a pilótak lábainak. A gép a következő országokban rendelkezik típusalkalmassági bizonyitvánnyal: Magyarország, Ausztria, Görögország, Norvégia.

Racer GT

Racer GT A trike nagyszilárdságú alumínium ötvözetbol készül és áramvonalas orrkúppal, muszerfallal van ellátva Opcióként rendelheto rá: oktatáshoz oktatópedál, vontatórendszer, mentoernyo, szélvédő, mindhárom kerék re hidraulikus tárcsafék, a rugózatlan változathoz úszótalp. Az automata biztonsági öv, az orrfutó dobfék alapfelszereltseg.

Motor: Rotax 503; Rotax 582; Rotax 912; Rotax 912S

Áttételek: B; C; E

Légcsavarok: két agú fa vagy 3-4-5-6 ágú muanyag, üvegszálas vagy szénszálas légcsavarok. Földön és/vagy levegoben állitható illetve fix légcsavarral szerelve.

Opcióként rendelheto muszerek. üzemanyagszint jelző, magasságméro, variométer, sebességmero, iránytu, interkom rendszer, VHF rádió, digitális muszerfal és minden motorellenörzo muszer.

A Racer GT trikét fel lehet szerelni minden Apollo típusú szárnnyal (C15, C15TN, C-15D Szexy, C-17, CXMD) és sok más egyéb típusú szárnnyal is. Hosszú távú repülésekre kiválóan alkalmas a 45 literes üzemanyag tankkal. A pilóta és az utas ülése is nagyon kényelmes. Könnyu a beszállás és nagy hely van a pilóták lábainak. A trike kíválóan alkalmas oktatásra, és ez az egyetlen Apollo típus amit úszótalpakkal is fel lehet szerelni (csak a rugózatlan változatot), igy képes vízrol fel és leszállni. A gép a következő országokban rendelkezik típusalkalmassági bizonyitvannyal: Magyarország, Svédország, Horvátország, Szlovénia, Ausztria, Szlovákia, Jugoslávia, Görögország, Spanyolország, Franciaország, USA, Norvégia.

Extrák:

Úszótalpak

Sajnos nincs kép. Az úszótalpaink üvegszálas anyagból készülnek. A teljes készlet 35 kg/darab Csak a Racer GT trikére. Nem amfibia, csak úszótalp, de a kerekeket úszótalpas megrendéles esetén is adjuk a trikéhez.